'Bijna 20 jaar ben ik nu tegelzetter en ik heb er nog steeds evenveel plezier in als toen ik begon. Het waren de badkamers, toiletten en vloeren waarmee ik startte en nu mag ik werken aan de meest bijzondere projecten; De stations van de Noord-Zuid-Lijn in Amsterdam, de toegangspoort van Museum De Pont in Tilburg en de VN-Tunnel in Dordrecht om een paar voorbeelden te geven... ik zal er altijd met trots langsrijden. Overigens wordt ik nog steeds blij van een strak betegelde badkamer.

In 2006 ben ik voor mezelf begonnen; omdat ik een beetje eigenwijs ben, maar ook omdat ik veel misstanden zag in de bouw. Wat me het meest verbaasde is dat vakmensen niet doorgaan totdat de klant echt tevreden is. In mijn eigen werk en dat van mijn partners leg ik voor mezelf de hoogste lat.

Daarnaast zie ik dat het bij een project gaat om de droom van de opdrachtgever, ontwerper of kunstenaar. Om die droom te verwezenlijken is het nodig dat we allereerst zorgen voor vertrouwen, zowel in elkaar als in mijn vakmanschap. Dan gaan we samen aan de slag om de droom te realiseren.